Dit zijn de slaapkamertrends van dit najaar

Het begint langzamerhand kouder te worden en dat betekent dat we de slaapkamer weer heerlijk herfstproof kunnen maken. Dit najaar zien we veel warme kleuren als okergeel en donkergroen, botanische elementen, natuurlijke aardetinten en bloemen die nog groter en opvallender mogen. Is jouw slaapkamer toe aan een make-over, maar wil je niet direct alles op de kop gooien of de muren behangen met opvallende bloemen? Wissel dan alleen van dekbedovertrek en je slaapkamer is klaar voor de herfst!

1. A Flower Bouquet

Bloemen in de slaapkamer kunnen niet ontbreken, maar dit seizoen mogen de bloemen nog veel groter en opvallender! We spotten de allermooiste bloemsoorten; van levendige bloemen tot aan prachtige pioenen, afgebeeld op een warme achtergrond. Een statement die niemand kan missen!

2. Botanical Vibes

De Botanische trend is nog steeds erg geliefd en zorgt ervoor dat je de natuur in huis haalt. De lichte kleuren creëren een rustgevende omgeving en zijn gemakkelijk naar binnen te halen. Gebruik verschillende natuurelementen als ginkgo blad printjes in combinatie met natuurlijke kleuren als wit en groen en je hebt al een fijne botanische sfeer in huis. It’s that easy!

3. Indian Summer

Okergeel is de kleur van dit seizoen! Deze gele kleur geeft een stoere touch aan je interieur en is tegelijkertijd warm. Heb je geen opvallende slaapkamer? Geen probleem! Okergeel past namelijk perfect bij neutrale en grijzige tinten. Je kunt er alle kanten mee op. Ook de donkergroene kleur mogen we dit seizoen niet vergeten. We zien het overal in terug; eetkamerstoelen, banken, kussentjes, dekbedovertrekken en noem maar op. Deze donkere kleur zorgt voor een levendig interieur en is heerlijk bohemian. Net zoals de nieuwe okergele en donkergroene Cali dekbedovertrekken in panterprint (rawrrr!).

4. Rural Peace

Tussen het drukke leven door zijn we vaak op zoek naar een rustig plekje waar we even helemaal tot onszelf kunnen komen. Met de ‘Rural Peace’ trend ervaar je deze stille en landelijke sfeer volledig. De kleur lichtgroen en de minimalistische details zorgen voor veel rust in de slaapkamer. Wil je een extra huiselijk en landelijk gevoel? Voeg dan hout elementen toe en je bent helemaal klaar voor de herfst!