De elegante slaapkamer

Cinderella Elegant collectie

Cinderella Feminine neemt je mee in de luxe en elegante levensstijl. Deze rijke en elegante sfeer creëer je door het verzamelen van de allermooiste dingen. Textuur, details en een verhaal achter ieder ontwerp geeft de ruimte een eigen karakter. Verwen jezelf met een droom slaapkamer!

ONTDEK COLLECTIE

Wat te doen op Valentijnsdag?

6 Valentijn ideeën voor in huis

Dat we Valentijnsdag eigenlijk te commercieel en cliché vinden, is niets nieuws. Toch gaat het bijna altijd in ons hoofd rond om iets te kopen of doen voor de ander. Dit hoeft natuurlijk geen spectaculair cadeau of activiteit te zijn. Thuis kun je het namelijk ook erg gezellig maken. Met deze 8 simpele ideeën helpen wij je hiermee, of het nou Valentijnsdag is of niet 😉

Lees meer

Nieuw:

5 tips voor meer hygge in huis

Het Deense fenomeen ‘hygge’ (húú-guh) is een groot onderdeel van de Deense levensstijl. Hygge draait om gezelligheid, warmte en knusheid. Dit is exact wat wij nodig hebben om deze laatste wintermaanden door te komen. Benieuwd naar de 5 tips om in ieder geval een stapje dichterbij het geluk te zitten?

Lees meer

Hip hop hooray

Wij zijn online!

We zijn online! Om dit met jullie te vieren hebben wij een super leuke winactie waarbij je kans maakt op een dekbedovertrek van Cinderella!

We hebben 4 dekbedovertrekken geselecteerd – genummerd van 1 t/m 4 – waar uit gekozen kan worden.

Lees meer