Een dekbedovertrek kopen? Dit is waar je op moet letten!

Niets is fijner dan in je eigen bed te stappen en weg te kruipen onder een schoon en fijn dekbedovertrek. Maar waar let je eigenlijk op bij het kopen van een nieuw dekbedovertrek?

Lees meer

Slaapkamer inrichten: welke stijl past bij jou?

De eerste stap om een mooie slaapkamer in te richten is het bedenken van de stijl waarin je de slaapkamer wilt houden. Zodra je een bepaalde stijl in gedachten hebt, gaat de rest vanzelf. Laat je inspireren en ontdek de laatste slaapkamer stijlen!

Ontdek nu

Een dekbedovertrek wassen, hoe doe je dat?

Er is niets fijner dan in bed te stappen onder een fris en gewassen dekbedovertrek. Maar wat is nou de beste manier om een dekbedovertrek te wassen? We kennen allemaal wel de bekende ”grootmoeder tips” waarin staat dat je dekbedovertrekken in azijn of bleekmiddel wast. Maar dit is nergens voor nodig! Hoe dan wel? Lees het in Cinderella’s wastips.

Lees meer

84 lakens, 20 tafellakens, 150 huishouddoeken… heb jij het in je kast?

We kunnen dit ons nu bijna niet meer voorstellen en om dit te begrijpen, stappen we 68 jaar terug in de tijd. Lees gauw verder om erachter te komen wat in de 20e eeuw de voorwaarde was om het huwelijksbootje in te stappen…

Lees meer

De 5 leuke feministische Netflix series

ieder jaar op 8 maart, staan we stil bij de solidariteit en de strijdbaarheid van vrouwen. We bewonderen alle krachtige vrouwen die verandering weten te brengen in de wereld door middel van hun doorzettingsvermogen, ambitie en daadkracht. Echte #heldinnen wat ons betreft! Om dit te vieren, hebben wij de 5 leukste Netflix series met een feministische boodschap op een rijtje gezet.

Lees meer

DE INTERIEUR KLEURENTRENDS 2019

De lente staat voor de deur en dit betekent een schone en frisse start. Haal kleurrijke items, zomerse accessoires en de mooiste bloemen en planten in huis voor dat heerlijke voorjaarsgevoel. Deze lente hebben we een rijke keuze aan verschillende kleuren trends: van zachte pasteltinten tot aan gewaagde kleuren. Voor welke trend ga jij?

Ontdek de kleurentrends

Cinderella Elegant collectie

Cinderella Feminine neemt je mee in de luxe en elegante levensstijl. Deze rijke en elegante sfeer creëer je door het verzamelen van de allermooiste dingen. Textuur, details en een verhaal achter ieder ontwerp geeft de ruimte een eigen karakter. Verwen jezelf met een droom slaapkamer!

ONTDEK COLLECTIE

Wat te doen op Valentijnsdag: 6 Valentijn ideeën voor in huis

Dat we Valentijnsdag eigenlijk te commercieel en cliché vinden, is niets nieuws. Toch gaat het bijna altijd in ons hoofd rond om iets te kopen of doen voor de ander. Dit hoeft natuurlijk geen spectaculair cadeau of activiteit te zijn. Thuis kun je het namelijk ook erg gezellig maken. Met deze 8 simpele ideeën helpen wij je hiermee, of het nou Valentijnsdag is of niet 😉

Lees meer

5 TIPS VOOR MEER HYGGE IN JOUW HUIS

Het Deense fenomeen ‘hygge’ (húú-guh) is een groot onderdeel van de Deense levensstijl. Hygge draait om gezelligheid, warmte en knusheid. Dit is exact wat wij nodig hebben om deze laatste wintermaanden door te komen. Benieuwd naar de 5 tips om in ieder geval een stapje dichterbij het geluk te zitten?

Lees meer

Hip hop hooray: Wij zijn online!

We zijn online! Om dit met jullie te vieren hebben wij een super leuke winactie waarbij je kans maakt op een dekbedovertrek van Cinderella!

We hebben 4 dekbedovertrekken geselecteerd – genummerd van 1 t/m 4 – waar uit gekozen kan worden.

Lees meer